Сите написи во Кујна од соништата

Пролетно декорирање на трпезата

Од: | 0 Коментари | На:април 28, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Внесете свеж пролетен здив во вашиот дом. Ви претстои ручек english-essay-writing-help.org/blog/essay-helpers.html или вечера со пријатели? Потрудете се и декорирајте ја масата во свеж пролетен стил. Внесете многу цвеќе и бои и воодушевете ги вашите најблиски. повеќе

Повеќе

Прстени за салфети

Од: | 0 Коментари | На:април 28, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Збогатете ги вашите забави и свечени ручеци со овие креативни и забавни прстени за салфети. Иако вакви прстени можат да се купат готови, ви предлагаме да потрошите малку време за еден креативен викенд проект. Ова е одличен начин да ја тестирате вашата фантазија и умешност, бидејќи прстени можат да се... повеќе

Повеќе

10 комбинации на бои во кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

10 уникатни и интересни комбинации на бои кои можете да ги искористите за декорирање на вашата кујна. повеќе

Повеќе

Дизајн на мали кујни

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Малите станови се секогаш комплицирани за уредување, а ова посебно важи за малите кујни бидејќи во нив мора да се сместат повеќе неопходни елементи. На крајот треба да се добие компактен, функционален и стилски простор. повеќе

Повеќе

Зачински билки во кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 22, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата, Омилени зачини

Одгледувањето на зачински билки дома custom-written-papers.org/blog/research-papers-for-sale.html е одличен начин да уживате во нивната прекрасна арома преку целата година, како и да ги збогатите домашно приготвените јадења со неповторлив мирис и вкус на свежи зачини. Дури и ако живеете во стан и немате голем двор на располагање не мора да се... повеќе

Повеќе

Медитеранска кујна

Од: | 0 Коментари | На:април 21, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Медитеранскиот дизајн при избор на кујни е секогаш во мода и најчесто еден од омилените. Медитеранската кујна вклучува многу различни елементи, а најдобра работа кај овој концепт е слободата која ја дозволува при изброт. Многу голем број на теми и култури се вклучени во овој дизјан и затоа се имаат... повеќе

Повеќе

Корпи за организација на кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 21, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Најчест проблем и кај малите и кај големите кујни е проблемот со организација на кујнските алати како и залихите на храна. Предлагаме интересна и креативна идеа за употреба на декоративни дрвени корпи за организација на просторот во кујната. Дрвените корпи можете да ги искористете за создавање на дополнителен простор ако... повеќе

Повеќе