Сите написи во Готварски алати

Организација на готварските алати

Од: | 0 Коментари | На:септември 28, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Со тек на времето на сите ни се случува да собереме голем број на кујнски готварски алати и тогаш настанува проблемот со простор за складирање. Каде да го сместиме најновиот комплет црпалки? Сукалото за месење не го собира во ниедна фиока, а алатките за филување на торти? Ви предлагаме неколку... повеќе

Повеќе

Штитник за прсти

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Ви се случило ли да се исечете со ножот при сецкање на зеленчук или овошје? Ви предлагаме еден интересен и корисен изум. Со овој штитник за прсти ќе можете да готвите брзо без да се плашите од повреда.   повеќе

Повеќе

Креативни кујнски алати

Од: | 0 Коментари | На:април 19, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Наша топ листа на креативни кујнски алати кои ќе го направат готвењето полесно и позабавно.   повеќе

Повеќе