Сите написи во Креативни идеи

Организација на готварските алати

Од: | 0 Коментари | На:септември 28, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Со тек на времето на сите ни се случува да собереме голем број на кујнски готварски алати и тогаш настанува проблемот со простор за складирање. Каде да го сместиме најновиот комплет црпалки? Сукалото за месење не го собира во ниедна фиока, а алатките за филување на торти? Ви предлагаме неколку... повеќе

Повеќе

Пролетно декорирање на трпезата

Од: | 0 Коментари | На:април 28, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Внесете свеж пролетен здив во вашиот дом. Ви претстои ручек english-essay-writing-help.org/blog/essay-helpers.html или вечера со пријатели? Потрудете се и декорирајте ја масата во свеж пролетен стил. Внесете многу цвеќе и бои и воодушевете ги вашите најблиски. повеќе

Повеќе

Прстени за салфети

Од: | 0 Коментари | На:април 28, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Збогатете ги вашите забави и свечени ручеци со овие креативни и забавни прстени за салфети. Иако вакви прстени можат да се купат готови, ви предлагаме да потрошите малку време за еден креативен викенд проект. Ова е одличен начин да ја тестирате вашата фантазија и умешност, бидејќи прстени можат да се... повеќе

Повеќе

Штитник за прсти

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Ви се случило ли да се исечете со ножот при сецкање на зеленчук или овошје? Ви предлагаме еден интересен и корисен изум. Со овој штитник за прсти ќе можете да готвите брзо без да се плашите од повреда.   повеќе

Повеќе

10 комбинации на бои во кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

10 уникатни и интересни комбинации на бои кои можете да ги искористите за декорирање на вашата кујна. повеќе

Повеќе

Дизајн на мали кујни

Од: | 0 Коментари | На:април 27, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Малите станови се секогаш комплицирани за уредување, а ова посебно важи за малите кујни бидејќи во нив мора да се сместат повеќе неопходни елементи. На крајот треба да се добие компактен, функционален и стилски простор. повеќе

Повеќе

Зачински билки во кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 22, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата, Омилени зачини

Одгледувањето на зачински билки дома custom-written-papers.org/blog/research-papers-for-sale.html е одличен начин да уживате во нивната прекрасна арома преку целата година, како и да ги збогатите домашно приготвените јадења со неповторлив мирис и вкус на свежи зачини. Дури и ако живеете во стан и немате голем двор на располагање не мора да се... повеќе

Повеќе

Медитеранска кујна

Од: | 0 Коментари | На:април 21, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Медитеранскиот дизајн при избор на кујни е секогаш во мода и најчесто еден од омилените. Медитеранската кујна вклучува многу различни елементи, а најдобра работа кај овој концепт е слободата која ја дозволува при изброт. Многу голем број на теми и култури се вклучени во овој дизјан и затоа се имаат... повеќе

Повеќе

Корпи за организација на кујната

Од: | 0 Коментари | На:април 21, 2014 | Категорија : Креативни идеи, Кујна од соништата

Најчест проблем и кај малите и кај големите кујни е проблемот со организација на кујнските алати како и залихите на храна. Предлагаме интересна и креативна идеа за употреба на декоративни дрвени корпи за организација на просторот во кујната. Дрвените корпи можете да ги искористете за создавање на дополнителен простор ако... повеќе

Повеќе

Креативни кујнски алати

Од: | 0 Коментари | На:април 19, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

Наша топ листа на креативни кујнски алати кои ќе го направат готвењето полесно и позабавно.   повеќе

Повеќе