Организација на готварските алати

Од : | 0 Коментари | On : септември 28, 2014 | Категорија : Готварски алати, Креативни идеи

porcelanski_sad3

Со тек на времето на сите ни се случува да собереме голем број на кујнски готварски алати и тогаш настанува проблемот со простор за складирање.
Каде да го сместиме најновиот комплет црпалки? Сукалото за месење не го собира во ниедна фиока, а алатките за филување на торти?
Ви предлагаме неколку интересни, ефтини и декоративни идеи како да ги сместите сите ваши готварски алати.
Најдобрата работа е тоа што овие организатори можете да ги изработите сами без непотребно оптоварување на домашниот буџет.Print Friendly
Share This Post!
Add Comment RegisterНапишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *


*

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recipe Ads